GaSe Crystal


  • Rentang transparan: 0.m 0.62 - 20
  • Klompok titik: 6m2
  • Parameter kisi: a = 3,74, c = 15,89 Å
  • Kapadhetan: g / cm3 5.03
  • Mohs atose: 2
  • Indeks bias: ing 5,3 µm ora = 2.7233, ne = 2.3966
  • Koefisien non-linear: pm / V d22 = 54
  • Ambang karusakan optik: MW / cm2 28 (9.3 µm, 150 ns); 0,5 (10,6 µm, ing mode CW); 30 (1.064 µm, 10 ns)
  • Detail Produk

    Laporan tes

    Video

    Kristal tunggal optik non-linear Gallium Selenide (GaSe), nggabungake koefisien non-linear gedhe, ambang kerusakan dhuwur lan kisaran transparan sing jembar. Iki minangka bahan sing cocog banget kanggo SHG ing tengah-tengah IR. Properti dobel frekuensi GaSe ditliti ing kisaran dawa gelombang antara 6.0 µm lan 12.0 µm. GaSe wis sukses digunakake kanggo SHG efisiensin laser CO2 (konversi nganti 9%); kanggo SHG radiasi CO, CO2 lan kimia DF-laser (l = 2,36 µm) radiasi; konversi UV lan radiasi laser CO2 menyang kisaran sing bisa dideleng; pulsa inframerah liwat campuran frekuensi prabédan Neodymium lan laser pewarna infra merah utawa (F -) pulsa laser tengah; Generasi cahya OPG ing jarak 3,5-18 µm; generasi radiasi terahertz (T-ray). Ora mokal kanggo ngethok kristal kanggo sudut pencocokan fase tartamtu amarga struktur material (nemplek ing sadawane (001) pesawat) matesi wilayah aplikasi.
    GaSe iku kristal sing alus lan alus. Kanggo produksi kristal kanthi kekandelan sing ditemtokake, mula bakal kothong wiwit, Contone, kandel 1-2 mm banjur miwiti mbusak lapisan kanthi lapisan nyoba nyedhaki kekandelan sing diurutake kanthi tetep lancar lan rata. Nanging, kanggo kekandelan udakara 0,2-0,3 mm utawa kurang piring GaSe gampang ditekuk lan kita entuk permukaan sing mlengkung tinimbang sing rata.
    Dadi kita biasane tetep kekandelan 0,2 mm kanggo kristal 10x10 mm dipasang ing wadhah dia.1 "kanthi CA open dia. 9-9,5 mm
    Kadhangkala kita nampa pesenan kristal 0,1 mm, nanging, kita ora njamin kasetyan sing apik kanggo kristal sing lancip.
    Aplikasi:
    • Generasi radiasi THz (T-ray) ;
    • Range THz : 0,1-4 THz ;
    • Efisien SHG laser CO 2 (konversi nganti 9%);
    • Kanggo SHG radiasi CO, CO2 lan kimia DF-laser (l = 2,36 mkm) radiasi;
    • Konversi saka radiasi laser CO lan CO2 menyang kisaran sing bisa dideleng; pulsa inframerah liwat campuran frekuensi prabédan Neodymium lan laser pewarna infra merah utawa (F -) pulsa laser tengah;
    • Generasi cahya OPG ing jarak 3,5 - 18 mkm.
    SHG ing tengah IR (CO2, CO, kimia DF-laser lsp)
    paningkatan radiasi laser IR menyang kisaran sing bisa dideleng
    Generasi parametrik sajrone 3 - 20 µm
    Generasi Terahertz THz (Del Mar Photonics nyedhiyakake macem-macem kristal kanggo generasi THz, kalebu ZnTe, GaP, LiNbO3 lan liya-liyane)
    Properti utama:
    Rentang transparan, 0.m 0,62 - 20
    Klompok titik 6m2
    Parameter kisi a = 3.74, c = 15.89 Å
    Kapadhetan, g / cm3 5.03
    Mohs atose 2
    Indeks bias:
    ing 5,3 µm ora = 2.7233, ne = 2.3966
    jam 10.6 nom ora = 2.6975, ne = 2.3745
    Koefisien non-linear, pm / V d22 = 54
    Mlaku saka 4.1 ° ing 5,3 µm
    Ambang kerusakan optik, MW / cm2 28 (9.3 µm, 150 ns); 0,5 (10,6 µm, ing mode CW); 30 (1.064 µm, 10 ns)

    a170ab5c666bd904ae77e00995eaae0d
    ae28a68b3408a7f087a74f8cc6054336