KTA Crystal


  • Struktur Kristal: Orthorhombic, Point Group mm2
  • Parameter Lattice: a = 13.125Å, b = 6.5716Å, c = 10.786Å
  • Titik lebur: 1130 C
  • 1130 ˚C: cedhak 5
  • Kapadhetan: 3,454g / cm3
  • Konduktivitas Termal: K1: 1.8W / m / K; K2: 1,9W / m / K; K3: 2.1W / m / K
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Video

    Kalium Titanyle Arsenate (KTiOAsO4), utawa kristal KTA, minangka kristal optik nonlinear sing apik banget kanggo aplikasi Osilasi Parametrik Optik (OPO). Nduweni koefisien optik lan elektro-optik non-linear sing luwih apik, nyuda panyerapan ing wilayah 2.0-5.0 ,m, bandwidth amba lan suhu jembar, konstanta dielektrik kurang. Lan konduktivitas ionik sing kurang nyebabake ambang kerusakan sing luwih dhuwur dibandhingake karo KTP.
    KTA asring digunakake minangka medium pangolehan OPO / OPA kanggo emisi ing kisaran 3 asm uga kristal OPO kanggo emisi sing aman ing mata kanthi daya rata-rata dhuwur.
    Fitur:
    Transparan antara 0,5µm lan 3,5µm
    Efisiensi optik non-linear tinggi
    Panrima suhu gedhe
    Birefringence luwih murah tinimbang KTP sing nyebabake mlaku-mlaku luwih cilik
    Homogenitas optik lan non-linear optik sing apik banget
    Ambang kerusakan dhuwur saka lapisan AR:> 10J / cm² ing 1064nm nganti 10n pulsa
    Pelapisan AR kanthi kurang panyerepan kanthi 3µm kasedhiya
    Kualifikasi kanggo proyek luar angkasa

    Properti Dhasar

    Struktur Kristal

    Orthorhombic, Point Group mm2

    Parameter Lattice

    a = 13.125Å, b = 6.5716Å, c = 10.786Å

    Titik lebur

    1130 C

    Mohs Hardness

    cedhak 5

    Kapadhetan

    3,454g / cm3

    Konduktivitas Termal

    K1: 1.8W / m / K; K2: 1,9W / m / K; K3: 2.1W / m / K

    Properti Optik lan Nonlinear
    Range Transparansi 350-5300nm
    Koefisien Penyerapan @ 1064 nm <0,05% / cm
    @ 1533 nm <0,05% / cm
    @ 3475 nm <5% / cm
    Kerentanan NLO (pm / V) d31 = 2.76, d32 = 4.74, d33 = 18.5, d15 = 2.3, d24 = 3.2
    Konstanta elektro-optik (pm / V) (frekuensi rendah) 33 = 37.5; 23 = 15,4; 13 = 11.5
    Rentang Cocog Fase SHG 1083-3789nm