KD * P EO Q-Switch


  • 1/4 Tegangan Gelombang: 3,3 kV
  • Kesalahan Ngarep Wave sing Dikirim: <1/8 Gelombang
  • ICR: > 2000: 1
  • VCR: > 1500: 1
  • Kapasitas: 6 pF
  • Ambang Rusak: > 500 MW / cm2 @ 1064nm, 10ns
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    EO Q Switch ngowahi kahanan polarisasi cahya sing dilewati nalika voltase sing ditrapake nyebabake pangowahan birefringence ing kristal elektro-optik kayata KD * P. Yen digunakake magepokan karo polarisasi, sel iki bisa digunakake minangka switch optik, utawa laser Q-switch.
    Kita nyedhiyakake EO Q-Switch adhedhasar teknologi kristal lan lapisan modern, kita bisa menehi macem-macem panjang gelombang laser EO Q switch sing nuduhake transmisi dhuwur (T> 97%), ambang rusak dhuwur (> 500W / cm2) lan rasio kepunahan sing dhuwur (> 1000: 1).
    Aplikasi:
    • Sistem laser OEM
    • Laser medis / kosmetik
    • Platform laser R&D serbaguna
    • Sistem laser militer & aerospace

    Fitur Mupangate
    Kualitas CCI - regane ekonomi Nilai ngédap

    KD * P sing bebas galur paling apik

    Rasio kontras sing dhuwur
    Ambang kerusakan dhuwur
    Voltase gelombang 1/2 murah
    Efisiensi ruang Cocog kanggo laser kompak
    Lambang keramik Resik lan tahan karusakan banget
    Rasio kontras sing dhuwur Penangguhan luar biasa
    Konektor listrik cepet Instalasi sing efisien / andal
    Kristal sing rata-rata Penyebaran balok sing apik banget
    1/4 Tegangan Gelombang 3,3 kV
    Kesalahan Ngarep Wave sing Dikirim <1/8 Gelombang
    ICR > 2000: 1
    VCR > 1500: 1
    Kapasitas 6 pF
    Ambang Rusak > 500 MW / cm2 @ 1064nm, 10ns