Er, Cr: Kaca / Er, Cr, Yb: Kaca


  • Diameter Rod: nganti 15 mm
  • Toleransi Diameter: +0.0000 / -0.0020 ing
  • Toleransi Panjang: +0.040 / -0.000 ing
  • Sudut Miring / Wedge: ± 5 mnt
  • Chamfer: 0,005 ± 0,003 ing
  • Sudut Chamfer: 45 deg ± 5 deg
  • Detail Produk

    Parameter teknis

    Kaca fosfat kobop erbium lan ytterbium nduwe aplikasi sing wiyar amarga sifat sing apik. Umume, iki minangka bahan kaca paling apik kanggo laser 1,54μm amarga dawa gelombang mripat sing aman yaiku 1540 nm lan transmisi dhuwur liwat swasana. Iki uga cocog kanggo aplikasi medis sing butuh perlindhungan mripat bisa uga angel dikelola utawa disuda utawa disekitar saka pengamatan visual sing penting. Bubar iki digunakake ing komunikasi serat optik tinimbang EDFA kanggo sing luwih super plus. Ana kemajuan gedhe ing bidang iki.
    Erbium Glass didop karo Er 3+ lan Yb 3+ lan cocog karo aplikasi sing kalebu tingkat pengulangan sing dhuwur (1 - 6 Hz) lan dipompa nganggo dioda laser 1535 nm. Kaca iki kasedhiya kanthi tingkat Erbium (nganti 1,7%).
    Erbium Glass didopopake karo Er 3+, Yb 3+ lan Cr 3+ lan cocog karo aplikasi sing kalebu pompa lampu xenon. Kaca iki asring digunakake ing aplikasi laser range finder (LRF).

    Properti Dhasar:

    Barang Unit EAT14 Cr14
    Suhu Transformasi C 556 455
    Suhu Lembut C 605 493
    Coeff Ekspansi Termal Linear (20 ~ 100ºC) 10‾⁷ / ºC 87 103
    Konduktivitas Termal (@ 25ºC) W / m K 0,7 0,7
    Daya Tahan Bahan Kimia (@ 100ºC bobote banyu sulingan tingkat kerugian)   ug / hr.cm2 52 103
    Kapadhetan g / cm2 3.06 3.1
    Pucuk Gelombang Laser nm 1535 1535
    Salib bagean kanggo Emisi Stimulated 10‾²º cm² 0,8 0,8
    Urip Fluoresensi ms 7.7-8.0 7.7-8.0
    Indeks Refraktif (nD) @ 589 nm   1,532 1,539
    Indeks Refraktif (nD) @ 589 nm   1,524 1,53
    dn / dT (20 ~ 100ºC) 10‾⁶ / ºC -1.72 -5.2
    Coeff Termal. Dawane Jalur Optik (20 ~ 100ºC) 10‾⁷ / ºC 29 3.6

    Doping Standar

    Varian Ya 3+ Yb 3+ Kr 3+
    Er: Yb: Cr: Kaca 0,13 × 10 ^ 20 / cm3 12,3 × 10 ^ 20 / cm3 0,15 × 10 ^ 20 / cm3
    Er: Yb: Kaca 1,3 × 10 ^ 20 / cm3 10 × 10 ^ 20 / cm3