• ZnGeP2 Crystals

    Kristal ZnGeP2

    Kristal ZGP duwe koefisien nonlinear gedhe (d36 = 75pm / V), infrared sudhut
    kisaran transparansi (0,75-12μm), konduktivitas termal dhuwur (0,35W / (cm · K)), laser dhuwur
    ambang kerusakan (2-5J / cm2) lan properti mesin uga, kristal ZnGeP2 diarani raja kristal optik nonlinear infrared lan isih dadi konversi frekuensi paling apik
    materi kanggo tenaga dhuwur, generasi laser inframerah sing bisa disetel.

  • AgGaS2 Crystals

    Kristal AgGaS2

    AGS transparan saka 0,50 nganti 13,2 µm. Sanajan koefisien optik nonlinear minangka sing paling murah ing antarane kristal inframerah sing kasebut, transparansi dawa gelombang sing dawa kanthi 550 nm digunakake ing OPO sing dipompa Nd: laser YAG; ing macem-macem eksperimen campuran frekuensi sing beda karo diode, Ti: Safir, Nd: laser pewarna YAG lan IR sing nutupi kisaran 3-12 µm; ing sistem pengukuran inframerah langsung, lan kanggo SHG laser CO2. Plat kristal tipis AgGaS2 (AGS) populer kanggo generasi pulsa ultrashort ing kisaran IR pertengahan kanthi generasi frekuensi bedhah nggunakake denyut dawane gelombang NIR.

  • AgGaSe2 Crystals

    Kristal AgGaSe2

    AGSe Kristal AgGaSe2 duwe pinggiran band ing 0,73 lan 18 µm. Jangkauan transmisi sing migunani (0,9-16 µm) lan kemampuan pencocokan fase sing jembar nyedhiyakake potensial banget kanggo aplikasi OPO nalika dipompa dening macem-macem laser. Tuning sajrone 2,5-12 µm wis dipikolehi nalika dipompa dening Ho: laser YLF ing 2.05 µm; uga operasi pencocokan fase non-kritis (NCPM) sajrone 1,9-5.5 µm nalika pompa ing 1.4-1.55 µm. AgGaSe2 (AgGaSe2) wis kabukten dadi kristal dobel frekuensi sing efisien kanggo radiasi laser CO2 infra merah.

  • AgGaGeS4 Crystals

    Kristal AgGaGeS4

    Kristal AgGaGeS4 minangka salah sawijining kristal larutan padhet kanthi potensial luar biasa ing antarane kristal-kristal nonlinear anyar sing saya maju. Iki nduweni koefisien optik nonlinear sing dhuwur (d31 = 15pm / V), sawetara transmisi sing jembar (0,5-11,5um) lan koefisien penyerapan rendah (0,05cm-1 ing 1064nm).

  • AgGaGe5Se12 Crystals

    Kristal AgGaGe5Se12

    AgGaGe5Se12 minangka kristal optik nonlinear sing anyar kanggo laser state solid sing ganti frekuensi dadi kisaran spektral tengah (2-12mum).

  • BaGa4Se7 Crystals

    Kristal BaGa4Se7

    Kristal BGSe (BaGa4Se7) berkualitas tinggi minangka analog selenida saka senyawa chalcogenide BaGa4S7, sing struktur orthorhombic acentric diidentifikasi ing taun 1983 lan efek IR NLO dilaporake ing taun 2009, yaiku kristal IR NLO sing nembe dikembangake. Iki dipikolehi liwat teknik Bridgman – Stockbarger. Kristal iki nampilake transmisi dhuwur ing jarak 0.47-18 μm, kajaba puncak panyerepan udakara 15 μm.