Lampu Lampu Laser


  • Jinis: Laser
  • Diameter njaba / mm: 4
  • Panjang Arc / mm: 25
  • Total Length / mm: 38
  • Detail Produk

    Ukuran

    Umume, lampu Xenon kudu nutup tabung kaca kuarsa saka rong elektroda logam kanggo nyimpen energi listrik, sawise tabung vakum dhuwur sing diisi karo perawatan gas xenon, kanggo output pulsa cahya pulsa lampu debit gas. Lampu Xenon digunakake ing mesin ukir laser, mesin las laser, mesin pengeboran laser, mesin kecantikan laser. Kita nggawe pilihan Lampu Xenon tabung kuarsa filter UV minangka bahan tabung tungsten tungku tungsten, barium, tungsten elektroda tungsten elektron utawa elektron lampu xenon, kanthi kapasitas muatan, kualitas balok pompa laser efisiensi tinggi, umur dawa lan karakteristik liyane .
    Miturut arus, umure umume antara 300-800 jam.
    Amarga kelangan bensin, lampu xenon mbutuhake penggantian periodik, sing bisa njamin manawa mesin kasebut mlaku kanthi efisiensi paling dhuwur.
    Kita nggunakake tabung kaca kuarsa berkualitas tinggi, lampu xenon nduweni efisiensi tinggi, umur dawa, lsp.
    Aplikasi:
    • Ngilangake rambut: rambut anggota awak, rambut aksila, jenggot, rambut lambe, lsp.
    • Peremajaan kulit: ngilangi kisut, kulit putih, nyusut pori, kukul kukul lsp.
    • Ngilangake bintik-bintik: bintik-bintik, pigmen umur, sunburn, tanda lahir, lsp.
    • Luka Vaskular: telangiectasia, rosacea, angiomatas laba-laba, lsp.
    • sumber cahya kanggo peralatan laser. Iki minangka mesin sing paling penting. masalah kualitas lan pencocokan mengaruhi kinerja lan kualitas peralatan laser kanthi langsung. Nd: Lampu xenon pulp YAG akeh digunakake ing mesin ukiran laser, mesin las laser, mesin pengeboran laser, mesin kecantikan laser. Lampu Xenon njupuk peran kanggo ngganti energi listrik dadi siji sing sumunar, tenaga laser dirancang kanthi cara nyunari lan cara ngontrol pembuangan lampu xenon.

    Jinis

    Diameter njaba / mm

    Panjang Arc / mm

    Total Panjang / mm

    Laser

    4

    25

    38

    Laser

    6

    80

    140

    Laser

    6

    70

    130

    Laser

    6

    70

    140

    IPL

    7

    45

    90

    IPL

    7

    50

    110

    IPL

    7

    50

    115

    IPL

    7

    65

    125

    IPL

    7

    65

    135

    Laser

    8

    100

    155

    Laser

    9

    80

    140

    Khusus: Ukuran biasa mung kanggo referensi, yen sampeyan ora nemokake jinis sing digoleki, wenehi kontak karo solusi individu.