Kristal AgGaGeS4


  • Distorsi gelombang ngarep: kurang saka λ / 6 @ 633 nm
  • Toleransi dimensi: (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L +0,2 mm / -0,1 mm)
  • Bukaan aperture: > 90% wilayah tengah
  • Flatness: λ / 6 @ 633 nm kanggo T> = 1.0mm
  • Kualitas lumahing: Gores / gali 20/10 saben MIL-O-13830A
  • Paralelisme: luwih saka 1 bus min
  • Kekhususan: 5 menit busur
  • Toleransi sudhut: Δθ <+/- 0.25o, Δφ <+/- 0.25o
  • Detail Produk

    Parameter Teknis

    Laporan tes

    Kristal AgGaGeS4 minangka salah sawijining kristal larutan padhet kanthi potensial luar biasa ing antarane kristal-kristal nonlinear anyar sing saya maju. Iki nduweni koefisien optik nonlinear sing dhuwur (d31 = 15pm / V), sawetara transmisi sing jembar (0,5-11,5um) lan koefisien penyerapan rendah (0,05cm-1 ing 1064nm). Properti sing apik banget mupangate mupangat gedhe banget kanggo owah-owahan frekuensi 1.064 inframerah Nd: YAG laser menyang wavwlength Mid-infreard 4-11um. Kajaba iku, nduweni kinerja sing luwih apik tinimbang kristal induk ing ambang kerusakan laser lan macem-macem kahanan sing cocog karo fase, sing ditampilake karo ambang kerusakan laser sing dhuwur, dadi kompatibel karo konversi frekuensi sing kuat lan dhuwur.
    Amarga ambang kerusakan sing luwih dhuwur lan macem-macem skema pencocokan fase sing luwih gedhe, AgGaGeS4 bisa dadi alternatif kanggo nyebar saiki AgGaS2 ing aplikasi sing kuat lan spesifik.
    Properti kristal AgGaGeS4:
    Ambang kerusakan permukaan: 1.08J / cm2
    Ambang karusakan awak: 1,39J / cm2

    Teknis Parameter

    Distorsi gelombang ngarep  kurang saka λ / 6 @ 633 nm
    Toleransi dimensi (W +/- 0,1 mm) x (H +/- 0,1 mm) x (L +0,2 mm / -0,1 mm)
    Bukaan aperture > 90% wilayah tengah
    Flatness  λ / 6 @ 633 nm kanggo T> = 1.0mm
    Kualitas Permukaan  Gores / gali 20/10 saben MIL-O-13830A
    Paralelisme luwih saka 1 bus min
    Kekhususan 5 menit busur
    Toleransi sudhut <+/- 0.25o, Δφ <+/- 0.25o

    20210122163152

    20210122163152