Manufacture

Pabrik Optik

Kita wis setya nggawe serise komponen optik adhedhasar kristal luwih saka 12 taun, utamane ing optik nonlinear sing diajukake.

Manufacture

Pangolahan optik

Kita duwe tim insinyur utama kanggo proses komponen optik, sing duwe pengalaman nglereni lan polesan.

Manufacture

Lapisan Optik

Kanggo nyukupi kebutuhan lapisan saben aplikasi beda-beda kanggo saben pelanggan, kita uga ora mandheg langkah kanggo nambah kualitas nutupi.

Manufacture

Inspeksi optik

Saben elemen dijaga kanthi apik sadurunge dikirim menyang pelanggan. Kanggo tujuan iki, kita biasane mriksa kualitas lumahing 100 kali pembesar lan persyaratan inspeksi individu kaya bentuk balok lan WFD uga bisa ditampa miturut pesenan.

Manufacture

Ndandani optik

Kanggo cocog karo aplikasi sing unik, kaya kristal sing kuwat, bisa uga rusak sajrone prosesi iki, uga nyedhiyakake layanan perbaikan profesional kanggo para pelanggan.

Manufacture

Konsultasi teknis

Yen sampeyan ora yakin babagan carane ngrancang sistem sampeyan utawa materi sing bisa digunakake ing aplikasi iki, aja padha sumelang, kita duwe insinyur sing bisa menehi konsultasi profesional gratis. Mung takon gratis.

Layanan Kita

DIEN TECH nyedhiyakake kristal laser 1-2um, kayata, Nd : YAG 、 Nd : Ce : YAG 、 Yb : YAG 、 Nd : YAP 、 Nd : YVO4. 2 ~ 3um kristal laser : kayata : Ho : YAG 、 Ho : YAP 、 CTH : YAG 、 Er: YAG 、 Er : YSGG 、 Cr , Er : YSGG 、 Fe : ZnSe 、 Cr : ZnSe. Dawane dawa gelombang kristal NLO , kayata : ZGP 、 AGS 、 AGSE 、 AGISE 、 CdSe. Uga komponen lan piranti optik adhedhasar kristal.
Kemampuan kita kalebu pabrik, proses, nutupi, ndandani elemen optik, lan kita bisa nulungi para pelanggan kanthi solusi solusi sistem laser lan konsultasi teknis. Yen sampeyan duwe syarat, kita seneng nulungi.

c26ea035aec1364813724d5f4727d39