AGS-8-8-10

Kristal AgGaS2 8 * 8 * 10mm tanpa lapisan

c96e8fe1cdb0427711c80b78d783b1b

Kristal AgGaS2 8 * 8 * 1mm dilapisi

0c9ff27ddf4b8fd3718ebbd3e291ea9

Kristal AgGaS2 8 * 8 * 1mm dilapisi

Data panularan

Eksperimen iki nggunakake a Kristal AGSkanthi ukuran 8 * 8 * 1mm lan ukuran 8 * 8 * 0.4mm (Theta = 39deg.; Phi = 45deg.) sing umume ditrapake ing sistem ultrafast. Saka kurva bisa dingerteni sadurunge nutupi transmisi (ukuran unsur 8 * 8 * 10mm) saka 1um nganti 8um rata-rata T> 70%. Sawise lapisan iki dienggo digunakake ing ultrafast, transmisi saka 0,8um-1um minangka kenaikan sing gedhe lan data iki tetep T> 90% saka 1um nganti 6um.

1-8um tanpa jas
%
Dilapisi 1-1.8um
%
Dilapisi 1.8-6um
%
5008fef53df435731a9803ef5aef7ce
2a731736a8212e28980282dbdd31c01
a7bf0511ca56ea5eb8d69c337a7e9c5

Sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan kristal AgGaS2 kita?

Wektu kiriman: Mei-28-2021