CIOP

Konferensi taunan kanthi topik lengkap babagan optik lan fotonik, diwiwiti ing taun 2008 dening Chinese Laser Press, Institut Optik lan Mekanik Halus, Shanghai Academy of Science.

2021

Konferensi Internasional Optik lan Photonics Informasi kaping 12 (CIOP2021) bakal dianakake 23-26 Juli 2021 ing Xi'an, China. Kita bakal melu konferensi iki lan ngarep-arep ketemu sampeyan ing kana!

Wektu kiriman: Jun-22-2021