Teknologi lan tenaga laser kanthi energi tinggi lan seminar aplikasi

26 September-28 September 2021

Laser daya dhuwur adhedhasar efek tenaga lan energi, akeh nyumbang kanggo pangembangan fisika, ilmu material, ilmu urip, rasa energine. Uga nggawe aplikasi jembar ing prosesi prosesi laser, pabrikan presisi, deteksi laser, penanggulangan optoelektronik lan wilayah liyane sing kalebu aplikasi enzim lan keamanan nasional sing penting. Iki minangka salah sawijining arah pangembangan teknologi paling panas ing jagad iki.

Kanggo sinau persyaratan rinci keamanan pertahanan nasional lan status riset ilmiah canggih semikonduktor lan teknologi laser solid state, CSOE (Masyarakat Tiongkok kanggo Teknik optik) bakal nganakake "Teknologi laser energi tinggi lan seminar energi tinggi lan aplikasi seminar" ing Changchun kutha, China. tanggal 26 - 28 September 2021.

Konferensi iki bakal fokus ing teknologi utama, prosesi aplikasi, prospek masa depan lan liya-liyane semikonduktor daya tinggi lan laser negara solid.

DIEN TECH bakal melu seminar iki lan nampilake produk paling anyar. Kita kepengin ndeleng sampeyan ing kene!

432cb81728b32ffcc87644b772f9b2c
Wektu kiriman: Jul-02-2021