Koefisien nyerep <0,02cm-1 ing 2090nm

Kristal ZnGeP2 (Code: YS-ZGP) sing dikembangake anyar nuduhake proformansi sing luwih apik tinimbang kristal ZnGeP2 sing asli

Pambuka ringkes

42ee64a3ea1c8136932b2613c2677be

Ukuran aperture

15 x 15 mm; Theta = 54.7deg.

Ukuran aperture sing luwih gedhe saka kristal tunggal ZnGeP2 angel tuwuh. Ing prosesi kasebut, kita wis ngatasi akeh masalah kanggo entuk dimensi lan sifat sing luwih apik.

Umume, koefisien penyerapan ZGP kudu <0,05cm-1 ing 2090nm. Nanging, kanthi teknologi, kita bisa entuk <0.02cm-1 ing 2090nm.

C-ZGP (asli ZGP) tuwuh kanthi 'Metode tuwuh vertikal', dene YS-ZGP (teknologi anyar ZGP) tuwuh kanthi 'metode pertumbuhan Hororontal'.

b4320827f45c39d3c14135ad25f4242

Ukuran dawa

51 mm; Theta = 54.7deg.

Teknologi anyar 'Metode pertumbuhan horisontal' ngidini kita entuk elemen kanthi dawa kanthi properti sing apik. Kayata, homogenitas lan efisiensi output sing luwih apik.

 Lapisan standar kanggo sudut pertandingan fase iki yaiku AR / AR @ 2090nm + 3-5um. Kita uga nampa desain lapisan khusus miturut panjaluk.

Koefisien panyerepan sithik

Koefisien nonlinear sing dhuwur

Efisiensi output sing apik banget

Wektu kiriman: Mar-17-2021