Properti Unik Kristal AgGaSe2

Kristal AgGaSe2 / AgGaS2 sensitif karo radiasi Ultraviolet, sanajan sinar UV ing sumber inspeksi sampeyan bakal mengaruhi sifat-sifat bahan kasebut, efek bisa uga katon amarga penurunan panularan utawa kualitas lumahing rusak.

Kualitas lumahing kristal AgGaSe2 sing apik katon kanthi mripat wuda

Kasedhiya ing cahya alam suwene pirang-pirang dina AgGaSe2 lumahing kualitas katon dening mripat wuda.

Saka tes kontras iki, kita bisa ndeleng radiasi Ultraviolet bisa pengaruh nyata ing permukaan. Amarga sifat unik iki, disaranake supaya pelanggan njaga kristal iki supaya ora adoh saka cahya UV sadurunge nutupi. Yen perlu inspeksi, gunakake filter optik kanggo nyaring cahya UV saka sumber cahya.

Kualitas lumahing kristal AgGaSe2 sing apik katon 100 alat pembesaran 100 kali.

Kasedhiya ing cahya alam suwene pirang-pirang dina AgGaSe2 lumahing kualitas katon dening peralatan nggedhekake 100 kali.

eg kualitas permukaan kristal AgGaSe2 rusak:
Eksperimen seri ternyata mbabarake wektu sing cendhak nalika cahya inspeksi, lumahing dadi bayangan lan goresan. Lan asil fenomenon kasebut bisa uga bisa diamati sajrone pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina.

Wektu kiriman: Jan-19-2020